Integration til GS1 Trade Sync

Certificeret ASP leverandør til GS1 Trade Sync

GS1 har udviklet en global platform til udveksling af produktdata. Denne platform kan nås direkte med DANKOST PRO. Gennem samarbejde mellem GS1 i Danmark og Dankost er udarbejdet funktioner som gør det muligt at importere og eksportere information let og smertefrit og frem for alt uden “kopier – sæt ind”.

Med komplette recepter på produkter omfattende, ingredienser, næringsoplysninger, tilsætningsstoffer og allergener kan produktet sendes til GS1 uden at skulle inddateres igen.

For at eksporten er komplet, kræver GS1 dog, at der tilføjes yderligere information omkring emballage, GLN nummer, landekode mv. Alle oplysninger om produktet registreres i DANKOST PRO på recepten, og registreres derfor kun ét sted med henblik på eksport af alle oplysninger til GS1 samtidigt. Funktionen har validering på en lang række oplysninger ved eksport, og efter klargøring af produktet findes en testfunktion til overførsel. Ved eventuel fejlagtigt angivet værdier vises relevant fejlbesked direkte i DANKOST PRO.

Efter klargøring af produktet findes en testfunktion og eller vises relevant fejlbesked direkte i DANKOST PRO.

Med DANKOST PRO er det muligt at sende produktspecifikationer til GS1 på i alt 6 sprog.

Dankost Pro er certificeret ASP leverandør hos GS1 i Danmark. Vores certificering kan ses her.